Учиме низ игра

Креативност, концентрација и самодоверба се само некои од едукативните ефекти кои употребата на JumpingClay глината може да ги има над децата, а на тоа да не мора да ги присилувате. Да, играчката може да биде едукативна, а учењето може да биде забавно!

discount

Basic text book (eng)

Учењето може да биде и тоа како забавно. Со оваа книга со детални упатства за мешањето на бои и изработка на десетици различни фигури, моделирањето се претвара во вистинска игра.

Едукативен сет (PVC обвивка)

Вистински куфер во кој можете да ставите се што ќе посакате. Засега е полн со бои, алатки, упатствам модливи, и со нетрпение чека да го отворите и да започнете да креирате.