Савана

Napravite svoju vlastitu životinju iz savane od nevjerojatno lake gline koja odskače i lako se oblikuje. Ne mrvi se niti lijepi za ruke – čista je, mekana i savršen materijal za 3D oblikovanje. Направете си сопствено животно од саваната од неверојатно лесната глина која отскокнува и лесно се обликува. Не се рони, ниту лепи за рацете, чиста е, мека и е совршен материјал за 3D обликување.

Жирафа

Со долгите нозе, уште подолгиот врат и карактеристичната шара, жирафата е симбол на африканската савана. Највисокото животно на Земјата сега може да го краси и Вашиот дом.

Зебра

Знаете ли дека секоја зебра има единствена шара? Нека и Вашата верзија на овие атрактивни животни со бело крзно и црни шари биде оригинална!

Носорог

Голем и силен, носорозите се всушност многу плашливи животни. Препознатливи се по својот рог на носот, кој со помош на нашата глина ќе го изработите со леснотија.

discount

Гепард

Се прашувате колку време Ви треба да го направите најбрзото копнено животно на светот? Помалку отколку мислите! Но не е ни битно, бидејќи ќе уживате во секоја секунда!

Слон

Најголемиот копнен цицач на светот е тревопасно животно кое јаде и до 16 часа дневно, а во својата сурла може да собере и до 14 литри вода. Па кој не би посакал да го направи!

Лав

Отсекогаш сте сакале да имате дива мачка? Нека овој крал на џунглата, со раскошна грива и неодоливи шепи, стане крал на Вашиот дом. Мијау!