Пекара

Овие производи не се наменети за конзумација и препорачливи се за деца постари од 5 години. Не мора да се грижите, JumpingClay глината е потполно безопасна по здравјето, дури и ако детето ја проголта.

Слатки

Кој вели дека Ви треба печка за да припремите примамливи слатки? Со овој JumpingClay сет ќе уживаат сите љубители на вкусните слатки.

Чоколада

Па кој може да одолее на чоколадата?! Рецепт, состојки и прибор за изработка на 6 неодоливи чоколадни слатки чекаат на Вас во слаткиот сет.

Ужинки

Дали сте за не што солено? Сендвич, пица или тортиља? Направете ги сите три, бидејќи ужинките од JumpingClay глината можат долго да стојат и да останат неодоливи како првиот ден.

Сладолед

Постои ли некој кој не сака сладолед? Се сомневаме. Одберете го овој сладок пакет кој содржи се што Ви треба за припремата на овие два неодоливи корнети.

Колачиња

А шеќерот доаѓа на крај! Уживајте во припремата на овие неодоливи десерти и гордо изложете ги на Вашата маса. Верувајте дека Вашите гости ќе се воодушевени.