Останато

Авион

Дека само небото е граница, докажува и овој сет за изработка на авион. Секој може да стане пилот и на крилата на фантазијата да полета во правец на своите соништа.

Автомобил

Детската љубов кон автомобилите е поголема. Овозможете им незаборавни моменти во кои сами ќе си го направат својот прв автомобил и со километри ќе уживаат во забавното возење.

Глина за отпечатоци

Сакате ли траен спомен за своите најмили? Направете отпечаток од рачето или стапалото на своето дете или пак отпечаток од шепата на Вашиот миленик. Бесценето!

Сет за украсување

Направете си свој сопствен накит! Со помош на деталните упатства и содржината на овој сет, лесно ќе направите огрлица, привезок или шнола. Развеселете се себеси или своите блиски!

Принцеза

Кое девојче не сака да биде принцеза? Овој сет содржи се што и треба на Вашата принцеза создавајќи ја својата тијар, прстен, украс за коса, чешел, огледалце...