Креативни сетови

Креативноста не може да се купи, но лесно може да се развие. креативните сетови содржат богата палета на JumpingClay бои, кои се поизразени во споредба со боите на другите глини за обликување. Со мешањето на основните бои од JumpingClay глината може да се добие било која боја од спектарот.

Сет 8 бои (30 g)

Не мора секој почеток да биде тежок. Со основни упатства, сетот ги содржи 8те основни бои, во садчињата кои можат одново да се полнат со глина.

Детски сет

Пакет кој во себе содржи се што на Вашите најмали им е потребно да ја изработат својата прва фигура. Сигурни сме дека и Вас ќе Ве изненадат со некоја од нив!

Подарок сет (контејнер)

Нашето најголемо пакување! Единствено му недостига малку фантазија и вредни раце кои можат да изработат се што ќе посакаат. Идеален подарок!

Мал сет 2,5 l (PVC тегла)

Чоколадни намази, бабините колачиња и JumpingClay - ги обожаваме работите од теглата! Во овој голем сад се наоѓаат сите JumpingClay бои, модли, алат и упатства за изработка на фигури.

Детски мулти пакет

Ова весело пакетче ќе Ви изнуди насмевка уште на првиот поглед. А, уште колку среќа ќе има кога ќе го отворите и ќе почнете да го креирате својот свет од фантазијата?!

18г рефил сет (6 бои)

Glina, alat, modli, uputstva za izradu figurica … Sve što vam treba je tu! Na vama je samo da odaberete što prvo napraviti. Jer prvi se uvijek pamte!