Jumping City

Со веселата глина обликувајте го својот лик од фантазијата. За момент претворете се во праведен полицаец, бестрашен пожарникар, храбар доктор или пак среќен градежник.

Полициска станица

Дали ја знаете играта на крадци и полицајци? Со сетот Џампинг Клеј Полициска Станица, постарите ќе се потсетат, а младите побрзо ќе научат како праведните полицајци се секогаш чекор понапред од оние кои се обидуваат да ги заобиколат правилата и законите.

Градилиште

Уживајте во изработката на својата сопствена градба од соништата. Веселите багери и работници ќе го претворат секое градилиште во совршено место за игра и забава.

Противпожарна станица

Детската љубов кон храбрите пожарникари и нивните противпожарни помагала е неизмерна. Направете го сами Вашиот пожарникар кој успешно ќе го совладува секој пожар.

Болница

Стравот од лекари потполно ќе исчезне со храбрите и весели ликови од сеото Болница, на Џампинг Клеј. Во оваа болница дури дарувањето крв е забавно и потполно безболно.