Глина за моделирање

Добредојдовте во светот на шарената глина! На располагање имате широка понуда на пакувања, од мали до големи, во 9 основни бои од кои можете да ја добиете било која боја од спектарот и да направите што и да посакате. Натоварете се со оваа весела глина и разубавете си го својот свет!


Бела

Бела - 5 g

Бела - 10 g

Бела - 18 g

Бела - 50 g

Бела - 60г

Бела - 250 g

Жолта

Жолта - 5 g

Жолта - 10 g

Жолта - 18 g

Жолта - 50 g

Жолта - 60г

Жолта - 250 g

Сина

Сина - 5 g

Сина - 10 g

Сина - 18 g

Сина - 50 g

Сина - 60г

Сина - 250 g

Црна

Црна - 5 g

Црна - 10 g

Црна - 18 g

Црна - 50 g

Црна - 60г

Црна - 250 g

Останато

Jumping меурчиња 100 g

Додајте прекрасна пенлива текстура од вода, трева, меурчиња сапуница... Jumping меурчињата се во бела боја и можат да се мешат со било која друга боја.