Производи

Како и фантазијата, JumpingClay глината нема ограничувања кога креативноста е во прашање. Наменета е за сите возрасти, така да секој може да да ги обликува своите желби и замисли, а и добро да се забавува изработувајќи различни фигури и украси.

JumpingClay глината е достапна во 9 основни бои (црвена, зелена, бела, црна, жолта, виолетова, сина, портокалова и кафеава) во пакувања од 5, 10, 18, 50, 60 и 250 грама. Со мешање на тие бои се добива апсолутно било која посакувана боја и така се креираат фигури во живописни бои.

JumpingClay глината е идеален подарок за деца, возрасни и целото семејство!

Божиќни сетови

Божиќ е најубавата доба од годината во која мир и среќа владее во сечиј дом. Нека така биде и во Вашиот дом со овие празнични сетови од глина.

Направи сам

JumpingClay "Направи сам" сетовите овозможуваат обликување на фигури на најлесен можен начин. Во секој сет се наоѓа прирачник за обликување, како и алатки и додатни материјали со чија помош ќе ја обликувате својата фигура. Децата ќе стекнат чувство дека постигнале многу, кога од деловите од сетот сами ќе ја направат својата весела фигура.

Креативни сетови

Сите овие сетови се состојат од богата палета на JumpingClay бои кои се поизразени во однос на другите глини за обликување. Со мешање на основните бои од JumpingClay глината може да се добие било која боја од спектарот.

Прибор за моделирање

Разгорете ја својата фантазија до највисоките граници, служејќи се со нашиот прибор за моделирање!

Повеќе