Жирафа

Со долгите нозе, уште подолгиот врат и карактеристичната шара, жирафата е симбол на африканската савана. Највисокото животно на Земјата сега може да го краси и Вашиот дом.

Што има во кутијата

  • 2 рефил вреќички од 18г жолта боја
  • 4 рефил вреќички од 5г во 4 различни бои (бела,црвена, виолетова, црна)
  • дополнителен материјал
  • алат за изработка на фигурата
  • упатство за изработка на фигурата

Димензии

  • 110 х 48 х 170 (мм)

Галерија

Цена: 349,00 мкд
  Додај во кошничка