Зебра

Знаете ли дека секоја зебра има единствена шара? Нека и Вашата верзија на овие атрактивни животни со бело крзно и црни шари биде оригинална!

Што има во кутијата

  • 2 рефил вреќички од 18г бела боја
  • 3 рефил вреќички од 5г во 3 различни бои (сина, кафеава, црна)
  • дополнителен материјал
  • алат за изработка на фигурата
  • упатство за изработка на фигурата

Димензии

  • 110 х 48 х 170 (мм)

Галерија

Цена: 349,00 мкд
  Додај во кошничка