Стегосаурус

Препознатлив по својата опашка со остри боцки, овој диносаурус можел да ја менува бојата на своето тело за да ги плаши предаторите. Забавувајте се креирајќи ги безопасните боцки со своите раце!

Што има во кутијата

  • 2 рефил вреќички од 10г во 2 различни бои (жолта, сина)
  • рефил вреќичка од 18г во бела боја
  • костур за фигурата
  • алат потребен за изработка на фигурата
  • упатство за изработка на фигурата

Димензии

  • 110 х 48 х 170 (мм)

Галерија

Цена: 349,00 мкд
  Додај во кошничка