Шнауцер

Специфичната брада во комбинација со мустаќите на овој пресладок пес му дава доем на сериозност. И покрај тоа, забавата со него не заостанува! На Вас е само да му одберете име.

Што се наоѓа во кутијата:

  • рефил кесичка од 18 г во бела боја
  • рефил кесичка од 10 г вобела боја
  • 2 рефил кесички од 5 г во две различни бои (виолетова и црна)
  • Дополнителен материјал
  • Упатства за изработка н фигурата

Димензии

  • 110 x 48 x 170 (mm)

Галерија

Цена: 349,00 мкд
  Додај во кошничка