Сет за украсување

Направете си свој сопствен накит! Со помош на деталните упатства и содржината на овој сет, лесно ќе направите огрлица, привезок или шнола. Развеселете се себеси или своите блиски!

Што има во кутијата

  • 2 рефил вреќички од 18г бела боја
  • 1 рефил вреќичка од 10г жолта боја
  • 3 рефил вреќички од 5г во 3 различни бои (црвена, сина, виолетова)
  • дополнителен материјал
  • алат за изработка на фигурите
  • упатство за изработка на фигурите

Димензии

  • 180 х 60 х 180 (мм)

Галерија

Цена: 499,00 мкд
  Додај во кошничка