Ужинки

Дали сте за не што солено? Сендвич, пица или тортиља? Направете ги сите три, бидејќи ужинките од JumpingClay глината можат долго да стојат и да останат неодоливи како првиот ден.

Што се напѓа во кутијата

  • 2 рефил вреќички од 18г во 2 различни бои (бела, жолта)
  • рефил вреќичка од 10г жолта боја
  • 4 рефил вреќички од 5г во 4 различни бои (црвена, зелена, кафеава, црна)
  • дополнителен материјал
  • алат за изработка на фигурите
  • упатства за изработка на фигурите

Димензии

  • 110 х 48 х 170 (мм)

Галерија

Цена: 349,00 мкд
  Додај во кошничка