Сладолед

Постои ли некој кој не сака сладолед? Се сомневаме. Одберете го овој сладок пакет кој содржи се што Ви треба за припремата на овие два неодоливи корнети.

Што се наоѓа во кутијата

  • 2 рефил вреќички од 18г бела боја
  • 5 рефил вреќички од 5г во 5 различни бои (жолта, црвена, сина, кафеава, црна)
  • дополнителни материјали
  • алат за изработување на фигурите
  • упатства за изработка на фигурите

Димнезии

  • 110 х 48 х 170 (мм)

Галерија

Цена: 349,00 мкд
  Додај во кошничка