Принцеза

Кое девојче не сака да биде принцеза? Овој сет содржи се што и треба на Вашата принцеза создавајќи ја својата тијар, прстен, украс за коса, чешел, огледалце...

Што има во кутијата

  • рефил вреќичка од 50г во бела боја
  • 2 рефил вреќички од 18г во 2 различни бои (бела, жолта)
  • 2 рефил вреќички од 10г во 2 различни бои (црвена, виолетова)
  • 2 рефил вреќички од 18г во 2 различни бои (жолта, сина)
  • дополнителен материјал
  • 1 PVC сад за чување на глината
  • алат за изработка на фигурите
  • упатство за изработка на фигурите

Димензии

  • 220 х 60 х 220 (мм)

Галерија

Цена: 888,00 мкд
  Додај во кошничка