Носорог

Голем и силен, носорозите се всушност многу плашливи животни. Препознатливи се по својот рог на носот, кој со помош на нашата глина ќе го изработите со леснотија.

Што има во кутијата

  • 2 рефил вреќички од 18г бела боја
  • 4 рефил вреќички од 5г во 4 различни бои (сина, жолта, црвена, црна)
  • дополнителен материјал
  • алат за изработка на фигурата
  • упатство за изработка на фигурата

Димензии

  • 110 х 48 х 170 (мм)

Галерија

Цена: 349,00 мкд
  Додај во кошничка