Малтезер

Честопати слушаме предупредувања дека кучињата не се играчка за децата. Но овој пес може да биде баш тоа, без никакви последици - неодолива играчка која што ќе ги развесели сите деца, а и оние малку постари.

Што има во кутијата

  • рефил вреќичка од 18г бела боја
  • рефил вреќичка од 10г бела боја
  • 2 рефил вреќички од 5г и 2 различни бои (црвена, црна)
  • дополнителен материјал
  • упатство за правење на фигурата

Димензии

  • 110 х 48 х 170 (мм)

Галерија

Цена: 349,00 мкд
  Додај во кошничка