Мал сет 2,5 l (PVC тегла)

Чоколадни намази, бабините колачиња и JumpingClay - ги обожаваме работите од теглата! Во овој голем сад се наоѓаат сите JumpingClay бои, модли, алат и упатства за изработка на фигури.

Што има во кутијата

  • 6 рефилPVC садчиња од 30г во 6 различни бои (бела, жолта, црвена, зелена, сина, црна)
  • модли за обликување на глината
  • алат потребен за изработка на фигурите
  • упатство за изработка на фигурите
  • пластична тегла 2,5л

Димензии

  • 130 х 130 х 200 (мм)

Галерија

Цена: 1.149,00 мкд
  Додај во кошничка