Jumping меурчиња 100 g

Додајте прекрасна пенлива текстура од вода, трева, меурчиња сапуница... Jumping меурчињата се во бела боја и можат да се мешат со било која друга боја.

Галерија

Цена: 222,00 мкд
  Додај во кошничка