Глина за отпечатоци

Сакате ли траен спомен за своите најмили? Направете отпечаток од рачето или стапалото на своето дете или пак отпечаток од шепата на Вашиот миленик. Бесценето!

Што има во кутијата

  • глина за отпечатоци од 50г во имитација на камен
  • хартиена рамка со упатства

Димензии

  • 160 х 30 х 170 (мм)

Галерија

Цена: 349,00 мкд
  Додај во кошничка