Едукативен сет (картонска обвивка)

Kad se učenje ovako lijepo upakira, djeca će uživati u njemu. U ovom praktičnom i raskošnom paketu nalazi se sve što im treba da uz igru razviju mnoge vještine.

​Што има во кутијата

  • 4 рефил вреќички од 50г во 4 различни бои (бела, жолта, црвена, сина)
  • 5 рефил вреќички од 18г во 5 различни бои (бела, портокалова, зелена, виолетова, црна)
  • 4 PVC садчиња за одложување на глината
  • модли за обликување на глината
  • алат потребен за изработка на фигурите
  • Basic text book (eng)

Димензии

  • 357 х 61 х 269 (мм)

Галерија

Цена: 199,00 мкд
  Додај во кошничка