Basic text book (eng)

Учењето може да биде и тоа како забавно. Со оваа книга со детални упатства за мешањето на бои и изработка на десетици различни фигури, моделирањето се претвара во вистинска игра.

Галерија

Цена: 299,00 мкд
209.3 мкд
  Додај во кошничка