Автомобил

Детската љубов кон автомобилите е поголема. Овозможете им незаборавни моменти во кои сами ќе си го направат својот прв автомобил и со километри ќе уживаат во забавното возење.

​Што има во кутијата

  • 2 рефил вреќички од 18г во 2 различни бои (жолта и сина)
  • 3 рефил вреќички од 10г во 3 различни бои (бела, жолта, портокалова)
  • 1 рефил вреќичка од 5г во црна боја
  • дополнителен материјал
  • упатства за изработка на фигурите

Димензии

  • 182 х 60 х 182 (мм)

 

Галерија

Цена: 499,00 мкд
  Додај во кошничка