Авион

Дека само небото е граница, докажува и овој сет за изработка на авион. Секој може да стане пилот и на крилата на фантазијата да полета во правец на своите соништа.

Што се наоѓа во кутијата

  • 2 рефил вреќички од 18г во жолта боја
  • 4 рефил вреќички од 10г во 4 различни боит (бела, портокалова, црвена, црна)
  • дополнителен материјал
  • упатства за изработка на фигурата

Димензии

  • 180 х 60 х 180 (мм)

Галерија

Цена: 499,00 мкд
  Додај во кошничка