18г рефил сет (6 бои)

Glina, alat, modli, uputstva za izradu figurica … Sve što vam treba je tu! Na vama je samo da odaberete što prvo napraviti. Jer prvi se uvijek pamte!

Што има во кутијата

  • 6 рефил вреќички од 18г во 6 различни бои (бела, жолта, црвена, зелена, сина, црна)
  • модли за обликување на глината
  • алат потребен за изработка на фигурите
  • упатство за изработка на фигурите

Димензии

  • 140 х 71 х 175 (мм)

Галерија

Цена: 499,00 мкд
  Додај во кошничка