Контакт

Џампинг Клеј, дооел. застапник за JumpingClay Македонија
Email: info@jumpingclay.mk
Мобилен: +389 70 214846
 

 

Подружница Глобал Струмица
Ленинова 44, ТЦ Глобал 12/2, Струмица
Работно време: пон-саб 10:00ч - 22:00ч / нед 12:00ч-22:00ч

Франшиза Ман Академија Скопје,
Багдатска 15, Карпош, Скопје
Работно време: пон-саб 10:00ч - 20.00 ч

 
 

Побарајте не

 

НАШИ СОРАБОТНИЦИ

Најмеката и најлесна глина на светот, наскоро ќе може да ја набавите и во најголемите трговски ланци.