Начини на плаќање

Плаќање со кредитни и дебитни картички (оваа опција е во процедура на воведување)

Плаќањето со кредитни и дебитни картички е најсигурен и најбрз начин. Така платените производи имаат и приоритет при доставата, бидејќи нивните уплати се реализирани веднаш, со што и побрзо реагираме и спремаме испорака. Во моментов ги прифаќаме следните картички: MasterCard, Visa i Maestro.

WSpay™ - Web Studio payment gateway
American Express - jamstvo sigurne online kupnjeMastercard SecurecodeVerified By VisaAmerican ExpressDiners Club InternationalDiscoverDinacardMasterCardMaestroVisa

Сигурност при плаќање со кредитни картички

Внесувањето и преносот на лични податоци за бројот на картичката е заштитен со највисоки сигурносни стандарди кои ги осигурува WSpay™ системот за онлајн авторизација на кредитни картички во согласност со потребите на корисниците и брендовите на кредитните картички со PCI DSS стандардите. Авторизацијата и наплатата со кредитните картички се прави со користење на WSpay™ системот за авторизација и наплата на картичките во реално време.

Во случај на плаќање од странство

Сите плаќања ќе бидат извршени во денари. При наплатата преку вашата кредитна картичка, износот од денари се претвара во вапата локална валута според средниот курс на тековната курсна листа.

Плаќање со уплатница или Интернет банкарство (сеуште се имплементира)

При изборот на овој начин на плаќање, на својата емаил адреса ќе добиете профактура со сите податоци потребни за уплатата, вклучувајќи го бројот на сметката на која треба да ја уплатите вредноста на нарачката. Уплатата потоа можете да ја извршите со користење на интенет банкарство или на начин на кој вообичаено ги плаќате своите сметки - преку банка, пошта или слично. По примањето на уплатата, ќе ви бидат испорачани производите. 

Плаќање при достава

Опцијата плаќање при достава ви овозможува износот на нарачката да го подмирите при самата достава на наведената адреса, откако производите ќе ги видите пред себе. Во ваков случај, дополнително ќе ви се јавиме за потврда на нарачката на вашиот емаил или телефонски број. Плаќањето при достава се вриши исклучиво во готово, кај доставувачот при самата испорака на наведената адреса. Во случај примателот да не е во можност да ја прими пратката на дефинираната адреса за достава во моментот на досавата, курирот остава известување за пристигнатата пратка.

Рекламации и приговори

Незадоволни сте од производот кој сте го купиле на нашата страница? Обратете ни се со доверба и вашата рекламација ќе биде решена во најкраток можен рок. Доколку утврдите дека, при првата употреба, производот кој сте го добиле е оштетен или не сте задоволни од него, ве замолуваме да не контактирате и да ги следите наведените инструкции во врска со:

  • замена на производот со нов,
  • враќање на парите за производот.