Контакт

Џампинг Клеј, дооел. застапник за JumpingClay Македонија
Email: info@jumpingclay.mk
Мобилен: +389 78 309559

 

Подружница Citi Mall Скопје
Љубљанска 4, ТЦ Сити Мол, 3 спрат, Скопје
Работно време: секој ден  10:00ч - 22:00ч 

Франшиза Ман Академија Скопје,
Багдатска 15, Карпош, Скопје
Работно време: пон-пет 10:00ч - 20.00ч
                           саб 12:00ч - 20.00ч

 
 

Побарајте не

 

НАШИ СОРАБОТНИЦИ

Најмеката и најлесна глина на светот, наскоро ќе може да ја набавите и во најголемите трговски ланци.