Уписи во тек

УПИСИ за деца од предшколска и школска возраст во 3D креативна работилница за моделирање со весела глина!

Ги покануваме сите креативци, весели и разиграни глави, кои сакаат да УЧАТ НИЗ ИГРА, да ни се приклучат, бидејќи JumpingClay Македонија врши уписи за 3D креативни работилници за моделирање со весела глина!

Под мотото »САМО ФАНТАЗИЈАТА Е ГРАНИЦА« децата ја развиваат фината моторика, способноста за математичко размислување преку 3D изразување, а JumpingClay глината се суши во допир со воздухот и за само неколку минути станува траен спомен или персонализирана играчка.

Потполно е безопасна и без никакви алергени (не содржи глутен), па така конечно е достапна за голем број на деца кои досега немале можност да си играат со слични производи.

Работилниците се одржуваат во склоп на Jumping Clay работилниците кои ги има на повеќе локации, во моментов во City Mall Скопје и на Багдатска 15, кај млечен ресотран.

За сите дополнителни информации можете да не контактирате на телефонските броеви 078 309 559 и 078 233 824 и на емаил:

info@jumpingclay.mk.

Следете не и на Facebook и Instagram профилите: JumpingClay Makedonija и JumpingClay Skopje.