Нови производи во JumpingClay

Ви ги претставуваме новите креативни сетови достапни во нашата продавница и на веб страната!

 

 

 

 

 

 

 

НОВИ ДИНОСАУРУСИ

Најпродаваната колекција на диносауруси, сега је збогатуваме со уште два модели. Проширете ја Вашата колекција од 4 на 6 диносауруси. Сега додајте ги и Птеранодон и Трицераптор.

НОВА КОЛЕКЦИЈА - ЦВЕКИЊА

Конечно нова колекција на Jumping Clay сетови. Лесни за изработка, а трајни во Вашиот дом. За разлика од свежото цвеќе, овие рачно изработени производи, ќе останат како спомен и потврда за креативноста и уникатноста на Вашето дете.

JUMPING CITY КОЛЕКЦИЈА

Со веселата глина обликувајте го својот лик од фантазијата. За момент претворете се во праведен полицаец, бестрашен пожарникар, храбар доктор или пак среќен градежник.

ФАРМА

Направете свои домашни животни од Jumping Clay веселата глина, од чии живописни бои Вашите животни ќе бидат повесели и пошарени од било кои други.

Весело моделирање! ❤