Одлична вест! Jumping Clay во Скопје!


Ве известуваме дека од денес, сабота, 13.05.17 започнува со работа уште една Jumping Clay работилница, овој пат во Скопје. Сите оние кои не стигнале да не посетат во Струмица, сега имаат одлична можност, со обучени инструктори, во пријатна атмосфера и со најживописни бои, да ги креираат своите творби, а после тоа да ги понесат дома!
Jumping Clay е глобална франшиза, која специјализира во изработка на 3Д фигури и украси. Со преку 500 академии низ светот, во преку 43 земји, Jumping Clay брзо постанува лидер во едукацијата со деца. Уникатни производи и едукативни програми, овозможуваат унапредување на знаењата со прогресивен ритам. Иако во најголем дел е насочена кон деца 4 до 14 години, сепак е одлична можност за уметници, маркетинг агенции, како антистрес алатка и во многу други опции за возрасни.

Повелете, Ве очекуваме!

Обликувајте го САМИ својот мал, убав и совршен свет!

JumpingClay е совршен материјал за 3D моделирање. Најмеката и најлесната глина на светот лесно се оформува, се суши при контакт со воздух и не прави неред. Затоа децата ја обожаваат, но и возрасните во многу делови од светот.

Употребата на оваа весела глина нема граници. Со неа децата играат, но и возрасните, се користи за украсување слики, огледала, торти и колачи, детски соби или кутии, се изработува накит, приврзоци, магнети и уште многу други нешта што Вашата фантазија може да ги посака. Преку игра и забава, JumpingClay глината ја развива креативноста, концентрацијата и самодовербата кај децата. Да, играчките можат да бидат и едукативни, а учењето може да биде забавно!

Се додека не пробате сами, нема да верувате на сите бенефити кои JumpingClay ги придонесува!

Нашата Глина

Зошто да ја одберете нашата глина?

Пробајте JumpingClay / Бескрајни комбинации

Како и фантазијата, JumpingClay глината нема ограничувања кога е креативноста во игра. Наменета е за сите генерации (предучилишна, школска возраст, возрасни и пензионери), така да секој, со малку имагинација може да ги креира своите желби ии добро да се забавува изработувајќи различни фигури и украси.

JumpingClay глината е идеален поклон за деца, возрасни и за цела фамилија!